Linnen-kleding.nl

is een jong bedrijf wat de verkoop van verantwoorde kleding hoog in het vaandel heeft staan.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van linnen dameskleding in veel verschillende modellen en kleuren en altijd de focus op de afkomst, pasvorm en kwaliteit van deze modellen.

Zo is het dat onze producten afkomstig zijn van bedrijven in Europa die eigen productie hebben en die zich houden aan alle milieu regels en arbeidsomstandigheden.

Wij zijn exclusief dealer van onder andere het merk 7T3 fashion company die net zoals wij dezelfde opvattingen hebben over het verantwoord produceren en verkopen van duurzame kleding. De productie van de linnen kledinglijn van dit merk vind uitsluitend in Europa plaats, bij gecontroleerde productielocaties.

Wat is linnen

Linnen is een natuurproduct en afkomstig van de vlasplant en bekend als de grondstof voor een bijzonder weefsel.

Linnen is de sterkste natuurvezel die er is en daardoor niet slijt en scheur vast is. Hoe vaker men linnen draagt en wast, hoe zachter en sterker het wordt en hoe mooier de kleuren worden van het weefsel.

Kleding van puur linnen is volop in de mode, omdat linnen een natuurlijke ventilatie heeft waardoor het in de zomer koel en in de winter warm aanvoelt, daarbij is linnen niet statisch en hypo-allergeen.