Verzend- en retourbeleid

Linnen-kleding.nl hanteert gratis verzending vanaf € 49,95 per bestelling. Voor bestellingen lager dan € 49,95 hanteren wij verzendkosten van € 4,95. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Linnen-kleding streeft ernaar alle bestellingen netjes verpakt binnen 1 werkdag aan te bieden aan PostNL, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.

Mocht uw aankoop niet naar wens zijn, dan kunt u zonder opgave van reden, binnen 14 dagen, het ongedragen artikel wat is voorzien van de originele labels retourneren aan:
Linnen-kleding.nl
Florapark 22
5721 VH Asten
Zodra wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft geplaatst. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.
U kunt ook kiezen voor het ontvangen van een retourlabel. Hiervoor stuurt u een mail via het contactformulier of aan info@linnen-kleding.nl. U ontvangt het retourlabel in uw mailbox welke op het pakket geplakt dient te worden. Vervolgens brengt u het pakket naar een voor u dichtbijgelegen PostNL punt.
Zodra het pakket bij ons retour is aangekomen, ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen retour minus € 6,95 voor de retourzending.